HAYATIN BİTMEYEN MARATONUNDA YANINIZDAYIZ…

Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak, toplumun finansal ürün ve hizmetlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fiziki ve dijital kanallarda sunduğumuz ürünler ve müşteri odaklı yaklaşımımızla, hayatın her alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Aktif Bank olarak teknoloji yatırımlarımızın başında, zaman ve mekân fark etmeksizin kullanıcılarının yaşamını kolaylaştıran çok kapsamlı dijital bankamız N Kolay geliyor. Hızla akıp giden hayat maratonunda tüketicilerin yanında olan N Kolay ile sağlıklı yaşamı da destekliyoruz. Dünyanın sayılı organizasyonları arasında yer alan İstanbul Maratonu’nun isim sponsoru olan N Kolay’ın dinamik ruhu, maratonun enerjisiyle buluşuyor.

Aktif Bank 2020 Faaliyet Raporu’nu, bu dinamizmi ve sinerjiyi buluşturan bir konsept çerçevesinde hazırladık. Raporda; hayatın bitmeyen koşturmacasını bir maratona benzeterek, Aktif Bank ve dijital bankası N Kolay’ın finansal ihtiyaçlar için 2020 yılında ortaya koyduğu tüm çalışmaları detaylı bir şekilde anlattık. Keyifle incelemenizi dileriz.

BAŞKANIN
MESAJI

AHMET ÇALIK Yönetim Kurulu Başkanı

Aktif Bank 2020 yılında da Çalık Grubu değerlerinin ışığında, dijitalleşen dünyaya yakışan inovatif yaklaşımıyla, finansal hizmetlere erişimi ve müşterilerinin hayatını kolaylaştırdı.

GENEL MÜDÜRÜN
MESAJI

DR. SERDAR SÜMER Genel Müdür

Her daim müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak ve finansal hizmetlere erişimi kolaylaştırmak vizyonuyla, Aktif Bank ve iştirakleri olarak 2021 yılında da ülkemiz, ekonomimiz ve toplum için kalıcı değerler üretmek amacıyla var gücümüzle çalışacağız.

ÜST YÖNETİM

FİNANSAL
GÖSTERGELER

Özgün modelimiz sayesinde
sürdürülebilir kâr artışı sağlıyoruz.

Bilanço Büyüklüğü

% 0