Aktif Bank Bursa'da!

Yeni jenerasyon bankacılığın temsilcisi Aktif Bank geliştirdiği ‘Şehir Bankacılığı’ konsepti ile büyümeye devam ediyor.

Kayseri’nin ardından, "Şehir Bankacılığı" konsepti ile hizmet verecek olan ikinci şubesini 28 Mayıs 2009 tarihinde Bursa’da açan Aktif Bank, hizmetleri ve yapılanması ile Bursa’nın bankası olacak.

​Günümüz dünyasında gelişen iletişim-bilgi teknolojilerini, değişen müşteri yönelimlerini dikkate alarak kendini ve hizmetlerini yapılandıran Aktif Bank, ‘şehir bankacılığı’ ile büyümeye devam ediyor. 5 Mayıs’ta  Kayseri’de açtığı şubesinin ardından Aktif Bank, 28 Mayıs 2009 tarihinde de Türkiye’nin en önemli sanayi ve kültür merkezlerinden Bursa’da açtığı ilk şubesi ile Bursalıları “şehir bankacılığı” ile buluşturacak.

Günümüzde gelişen teknolojiler ile şekillenen yeni müşteri tercihleri, banka şubelerine gitmeden ihtiyacın doğduğu yerde hizmeti alma prensine dönüşüyor. Aktif Bank da bu düzlemde kendini “Doğrudan Banka” olarak tanımlıyor. Tüm yatırımlarını şubelere değil bilgi ve iletişim teknolojileri ile yüksek kaliteli insan kaynağına yapan Aktif Bank, yüksek kalitedeki hizmetlerini müşterilerinin işyerlerine, alış-veriş yaptıkları yerlere ve evlerine taşıyarak banka şubesine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Aktif Bank ‘şehir bankacılığı’ adını verdiği konsept ile şube açtığı şehirlerde şubelerini yalnızca ticari müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ve sadece bir şubeyle konumluyor. Böylece yalnızca o şehrin bankası olacak şekilde kendisini yapılandırarak müşterilerini daha iyi anlayan hizmetlere imza atıyor. Bireysel müşterilerine ise yine “Doğrudan Bankacılık” yaklaşımı ile şubesinde değil ihtiyacın doğduğu yerde hizmet verme prensibi ile hareket ederek bankaya gitmek derdini ortadan kaldırıyor.

“Şehir Bankacılığı” kapsamında şehirdeki tüm finansal ihtiyaçları, özel konumlandırılmış ürün ve hizmetleri ile karşılayacaklarını belirten Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Önder Halisdemir, açılışta yaptığı konuşmasında “Bursaya şubemizi açmaya değil sizin bankanız olmaya geldik. Aktif Bank olarak İstanbullu değil merkezi İstanbul’da olan bir bankayız. 4. büyük şehrimiz olan, Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri olarak birçok medeniyetin izlerini taşıyan, tarihin, doğal güzelliklerin ve gelişmişliğin bir harmanı niteliğine sahip olan Bursa’ya biz de katkı sağlamak istiyoruz. Bunun için Türkiye'nin en önemli sanayi kenti olan Bursa’ya hizmet vermekten ayrıca gururluyuz” şeklinde konuştu.