Aktif Bank Türkiye'nin en değerli markalarından biri oldu

Brand Finance, 2022 yılına ilişkin Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100 çalışmasını tamamladı. Türkiye'nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank en değerli markalar listesinde yer aldı.

Tüm çalışmalarının odağına pürüzsüz bir müşteri deneyimi yaşatma hedefini koyan ve Türkiye'nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olarak faaliyet gösteren Aktif Bank, dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme danışmanlık şirketi Brand Finance tarafından yapılan araştırmada ''Türkiye'nin En Değerli 100 Markası - TURKEY 100'' listesinde yer aldı.

Dünyanın önde gelen bağımsız marka değerleme ve danışmanlık şirketi olan Brand Finance, 1996 yılından beri 'pazarlama ile finansman arasında köprü' kurma amacını taşıyor. 20 yıldan daha uzun bir süredir markaların finansal değerini hesaplayan Şirket, her yıl dünyanın en büyük 5 bin markasını değerlendiriyor ve bu markaları ülke ve sektör bazında sıralayarak yılda yaklaşık 100 rapor hazırlıyor.

Brand Finance'ın bu yıl 16'ncısını hazırladığı Türkiye'nin en değerli markaları araştırmasının sonuçları kapsamında Aktif Bank, 2022 verileri ışığında yapılan "Türkiye'nin en değerli markaları – Turkey 100" listesinde yer almanın gururunu taşıyor.