Aktif Bank’ın finansman desteği sağladığı Vodafone Arena kapılarını açıyor

​Türkiye'nin en yenilikçi yatırım bankası Aktif Bank’ın finansal desteği ile hayata geçen Vodafone Arena, 11 Nisan Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş – Bursaspor karşılaşmasıyla kapılarını siyah-beyazlı taraftarlara açıyor.

​Beşiktaş taraftarının özlemle beklediği yuvasına bir an önce kavuşması için Aktif Bank’ın üzerine düşen görevleri yaptığını  belirten Aktif Bank CEO’su Dr. Serdar Sümer, “Gerek lokasyon, gerek kullanılan teknoloji, gerek ambiyans olarak, Türkiye'nin en güzel statlarından biri olan Vodafone Arena’nın hayata geçmesindeki katkımızdan dolayı gurur duyuyoruz. Aktif Bank olarak, Beşiktaş camiasının her zaman arkasında durduk. Kulübün en önemli çözüm ortaklarından biriyiz. Böylesine büyük bir camianın, tarihe geçecek stadyumunun yapımında katkıda bulunduğumuz için ayrıca mutluyuz. Beşiktaş'la olan ilişkimize stadın finansmanı ile sınırlı bakmıyoruz. Her projesinde iş birliği içerisinde olmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı bildirmek ister bu vesile ile tüm Beşiktaş camiasına destekleri için teşekkür ederiz. ” şeklinde konuştu.

Dr. Sümer, sporun gelişimi için yatırımlarının önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini belirterek, “Aktif Bank olarak Türk sporunun ve kulüplerimizin gelişimi için fark yaratacak çözümler sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de yaratıcı projelerimizle Türk sporu için çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.