N Kolay Ankara Kart, Ankaralıları sevindirmeye devam ediyor

N Kolay Ankara Kart ile CarrefourSA'dan 50 TL'lik alışverişe bir ücretsiz biniş hakkı

Ulaşım ve alışverişi birleştiren N Kolay Ankara Kart, Türkiye perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA ile yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında Ankara'daki CarrefourSA marketlerinde N Kolay Ankara Kart ile yapılacak her 50 TL'lik alışverişe anında bir bedava biniş hakkı hediye ediliyor.  Böylece Ankaralılar evlerine ücretsiz dönebiliyor.

N Kolay Ankara Kart ile 1,2 milyon şehir içi seyahat

Başkentlilerin günlük yaşamda aradığı tüm hizmetleri tek kartta sunan N Kolay Ankara Kart, ilk altı ayda ulaşımda 1,2 milyon kez kullanıldı. Ankaralıların hem ulaşımda hem de alışverişte kullanılabildiği kart, ücretsiz olmasının yanı sıra ilk alındığında 2 bedava biniş hakkı da hediye ediliyor.

Aktif Bank Hakkında:

Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası olan Aktif Bank, inovatif iş modelleri ve yeni nesil bankacılık anlayışıyla; perakende bankacılık, kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve özel bankacılık alanlarında faaliyet gösteriyor. Bugün bir "finansal teknolojiler ekosistemi" olarak hareket eden Aktif Bank, iştirakleri ve iş ortakları ile birlikte 10'un üzerinde iş kolunda, 8 milyon müşteriye; krediden sigortaya, ulaşımdan kart hizmetleri ve ödeme sistemlerine kadar günlük ihtiyacı karşılayan birçok alanda hizmet sunuyor. Başarılarının bir yansıması olarak Aktif Bank'ın aralarında "Dünyanın En Yenilikçi Bankası Ödülü" de bulunan birçok ulusal ve uluslararası ödülü bulunuyor.

CarrefourSA Hakkında:

1993 yılında Türkiye'de ilk yatırımını yapan Fransa'nın global perakende markası Carrefour'un, 1996 yılında Türkiye'nin Sabancısı, Sabancı Holding ile kurduğu ortaklık sonucunda perakende sektörünün öncü markası olarak faaliyetlerine başlayan CarrefourSA, "Önce Müşteri" diyerek 29 Hiper, 347 Süper, 25 Gurme, 194 Mini ve 6 Gima marketten oluşan zinciriyle 53 ilde toplam 601 marketiyle faaliyet göstermektedir.

www.carrefoursa.com