N Kolay Antalya’da hizmet ağını genişletiyor

Türkiye’nin en yaygın ödeme ağı N Kolay, abonelerine daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla Antalya’daki N Kolay İşlem Merkezi sayısını 43'e; Kiosk sayısını 159’a çıkardı.

Türkiye'nin en yaygın ödeme ağı N Kolay, abonelerine daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla Antalya'daki N Kolay İşlem Merkezi sayısını 43'e; Kiosk sayısını 159'a çıkardı. N Kolay Ödeme Kuruluşu,  yıl sonuna kadar Antalya'da 60 N Kolay İşlem Merkezi ve 200 kiosk ile hizmet vermeyi hedefliyor.

Hızlı bilgi işlem alt yapısı ve kesintisiz hizmet vermesi ile Türkiye'nin en çok tercih edilen ödeme kuruluşu olan N Kolay, CLK Akdeniz Elektrik abonelerinin elektrik faturalarını hızlı ve güvenli ödemeleri amacıyla Antalya, Burdur ve Isparta'daki ödeme noktalarının sayısını bir yılda yaklaşık üç katına çıkardı.

Bölgedeki elektrik aboneleri, CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet Merkezleri'nde gerçekleştirdikleri başta fatura ödemesi olmak üzere tüm işlemlerini hiç bir ek ücret ödemeden N Kolay ödeme noktalarından gerçekleştirebiliyor. Tüm istek ve öneri dilekçelerini N Kolay İşlem merkezleri aracılığıyla iletebilen aboneler, indirimli elektrik kampanyalarından faydalanmak için de N Kolay İşlem Merkezlerine başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca CLK Akdeniz Elektrik'in, abonelik ve abone değişikliği başvuruları da N Kolay İşlem Merkezleri'nden kabul ediliyor.

Abonelerinin lisanssız fatura ödeme noktalarında mağduriyetini azaltmak adına da önlemler alan CLK Akdeniz Elektrik, N Kolay ile yaptığı protokolle, faturasını ödemediği için elektriği kesilen abonelerin ödemesi yapılır yapılmaz elektriğinin açılması ve farklı ödeme noktalarından ekstra tahsilat ücreti ödemeden hizmetten yararlanmasını sağlıyor.

N Kolay ile hayat kolaylaşıyor

N Kolay Ödeme Kuruluşu, tüm Türkiye'de 4.674 noktada, ayda ortalama 6.500.000 işlem hacmi ve 140'dan fazla kurum anlaşması ile Türkiye'nin en büyük ödeme platformu olmayı sürdürüyor. 491 N Kolay İşlem Merkezi ve 4 bin 183 kiosku ile milyonlarca aboneye hizmet veren N Kolay, vatandaşlara birebir temas ederken hayatlarını da kolaylaştırıyor.

Fatura tahsilatları, abonelik işlemleri, yurtiçi ve yurtdışı para transferi başta olmak üzere pek çok finansal hizmete aracılık etmekte olan N Kolay Ödeme Kuruluşu, hızlı bilgi işlem alt yapısı, yakınlığı, kesintisiz hizmet vermesi ile Türkiye'nin en çok tercih edilen ödeme kuruluşu konumunda bulunuyor.